Ja, så kom dagen endelig! Det er med et stort smil på læben, og en lille tåre i øjenkrogen, at vi nu kan præsentere vores nye, digitale stamtræ. Et fælles online mødested, en lille moderne familie-scrapbog, en sjov legeplads for både børn og voksne, men ja, nok mest af alt en evig påmindelse om, at vi alle er robuste grene på det familietræ, vi kender som Maxwell.
Det har været en årelang proces, men efter god opbakning fra jer, og en masse flasker fremragende rødvin senere, er vi nu kommet online med egen hjemmeside. Bumkarl, det er da fedt! Én for alle, og alle for én.
Udover at gøre det nemmere at bringe os lidt tættere sammen på tværs af store afstande, er formålet med denne hjemmeside, at hvert familiemedlem har fået en online profil. Her kan I gå ind og skrive lidt om jer selv og uploade billeder, eller hvad I nu synes, der skal deles med la familia.
Derudover er der en nyhedsfunktion, hvor alle kan tilføje historier med videre. I får jeres helt egen mail under domænenavnet maxwell, som I selvfølgelig også selv bruger, som det lyster. Alle er administratorer på siden med samme logininformationer.
Derudover kan I læse lidt om historien bag navnet, vores families historie fra oldeforældre i Skotland til i dag, og selv gå på opdagelse i vores fornemme stamtræ.
Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang.
På vegne af René Maxwell, whiskyridder af første grad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *